Podela novogodišnjeg paketića 26.Dec. „Oaza“ Druženje 2007

Uspešnu 2007. godinu Udruženje Distrofičara Južnobačkog Okruga, je zaključilo druženjem i podelom novogodišnjih paketića za članove do 12. godina u restoranu »Oaza« 26.og decembra.

Vreme nije bilo idealno, jer je davno očekivani sneg baš tog dana počeo da pada. Ali to nije sprečilo članove da se pojave u velikom broju. Deca su se radovala snegu, bilo je i grudvanja pre i posle »zvanične« predstave.

Program su počela deca iz humanitrne organizacije »Srce na dlanu«, malo pozorište sa lutkama. Tema predstave je bilo Hristovo rođenje. Neki članovi su prvi put imali priliku uživo da vide predstavu sa lutkama, za njih je to bilo pravo zadovoljstvo.

Nakon predstave stigao je i deda mraz i počela je podela paketića, koji su i ove gove godine bili obilni, zahvajuljući sponzorima, donatorima: Ministarstvo rada, zapošljavanja i socialne politike, humanitarna organizacija »Adra« Beograd, humanitarna organizacija »Duga« iz Novog Sada, Izdavačka-Grafička kuća »Znanje« Novi Sad, »Vekić Chokolate« iz Temerina, kojima se i ovoga puta puno zahvaljujemo, jer su deca bila oduševljena i radosna kada su otvarali paket pun igračaka, bojica, knjiga i naravno slatkiša.

Nadamo se da će i ove godine sponzori, donatori izaći u susret i pomoći udruženju da ostvari ciljeve.

Srećnu i uspešnu novu godinu svim ljudima dobre volje želi Udruženje Distrofičara Južnobačkog Okruga.

P.Š.

Prevedi »