SAJAM USLUGA SOCIJALNE ZAŠTITE

Naše Udruženje je učestvovalo 08.04.2017.god. na prvom Sajmu usluga socijalne zaštite u organizaciji Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova u centralnom holu SPENS-a u Novom Sadu. Manifestacija, koja je okupila oko 70 učesnika i organizacija uključenih u sistem socijalne zaštite. Na otvaranju Sajma obratili su se gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
Ministar Vulin rekao je da socijalna zaštita predstavlja odraz kvaliteta života u jednoj zajednici, i da se ne odnosi samo na one kojima je pomoć neposredno potrebna.
U okviru sajma, organizacije su imale mogućnost da javno prezentuju svoj radove sa svojih aktivnosti u okviru umetničkih radionica predstavljenih na štandovima. Takođe prisutni su mogli da se informišu o pravima koja su im potrebna u toj oblasti i vrstama dostupnih usluga zahvaljujući prezentacijama i izlaganjima predstavnika javnih i privatnih ustanova u sistemu socijalne zaštite, organizacija civilnog društva i državnih organa.

Opširnije možete videti na:
http://www.minrzs.gov.rs/cir/aktuelno/item/8212-u-novom-sadu-otvoren-sajam-usluga-socijalne-zastite.
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/ns-otvoren-sajam-usluga-socijalne-zastite_814964.html

Prevedi »