Tradicionalno novogodišnje druženje članova Udruženja 2012

Da su Nova godina i Božić praznici koje svi obeležavamo na neki nama svojstven način, neki se opraštaju od uspešne radne godine a neki jedva čekaju da je zaborave dok su članovi Udruženja distrofičara JBO iz Novog Sada nastavili tradiciju da godinu isprate zajedničkim druženjem. Jer, uz druženje, paketiće i po koju reč, sastali su se svi, da isprate Staru i dočekaju Novu godinu, 28.decembra, u već “našem” restoranu “Oaza” u Novom Sadu.

Ipak, ne bi sve bilo toliko zanimljivo najmlađoj populaciji, da ih nismo još jednom obradovali paketićima Humanitarne organizacije “Duga” kao i  Humanitarne organizacije “Adra”, ali i podrškom OŠ “Đorđe Natošević” iz Novog Sada, čiji su prestavnici prisutnoj deci podelili čestitke sa lepim željama njihovih drugara iz ove škole i simboličnim iznosom od hiljadu dinara ulepšali im novogodišnju proslavu .

Dobra volja i veliko srce pojedinih organizacija, ali i samih pojedinaca, još jednom je izmamila osmeh na lica svima koji su bili prisutni uz kalendare Udruženja za narednu nadamo se srećniju 2013.godinu. Na taj način su im poželeli još jednom sve najbolje u predstojećoj godini.

Prevedi »