Zlatko Ribarić Pesmom – pomoći osobama sa invaliditetom 2010

Naš član Zlatko Ribarić, koji se iz ljubavi bavi muzikom, pevanjem, posle više od četri godine rada, truda i pomoći priljatelja iz inostranstva Austrije, Nemačke bez kojih Zlatko ne bi izdržao finansijski poduhvat i ne bi ostvario svoj san. Podršku je dobio i od svoje porodice mame Ilonke, sestre i braće, prijatelja, i nemice bivše žene Sandre. Naravno i sadašnje devojke Olje Merli koja je sada snjim i pruža mu podršku. A da bi premostio sopstvenu barijeru nepokretnosti zahvaljuje se pojedinim prijateljima tokom četiri godine koji su bili uvek uz njega kada je putovao na probe, snimanje albuma iz Nemačke za Sombor i Beograd. Zahvalnost pripada i grupi » Neverne Bebe « frontmenu Milanu Đurđeviću koji je uradio aranžman, muziku, tekst i tako se rodio prvi album pod nazivom
» Strah od ljubavi «.

Zlatko boluje od jedne retke neizlečive bolesti okoštavanje mišićne mase celog skeleta. Od ’91 godine živi u Nemačkoj, gde su zbog progresije bolesti amputirane obe noge iznad kolena. Po preporuci profesora Dr. Thümler-a morao je da ostane u Nemačkoj, jer jedino tamo dobija adekvatnu medicinsku pomoć. Jaka volja i životna energija je   » kriva« da iza sebe ima puno nastupa pred publikom, koja uživa u lepom glasu i pozitivnoj energiji koju zrači.

I ovaj put je sebi zacrtao veliki i human cilj, pomoći osobama sa invaliditetom u vidu nabavke ortopedskih pomagala ili bilo šta što može da olakša život osobi sa invaliditetom i njenoj porodici ne samo članovima novosadskog udruženje, nego svima kojima je pomoć neophodna u svojoj predivnoj ravnici Vojvodini i širom Srbije.

Više od polovine puta do cilja već je prešao, sad traži sponzore, izdavačku kuću medije da pomognu da se izda Zlatkov album i od prihoda prodatog albuma realizuje svoj plan i da ceo prihod pokloni onima kojima je to stvarno potrebno.

Novac će se usmeriti Udruženju Distrofičara Južnobačkog Okruga,  koji će koordinirati akciju. Obaveštavaće javnost i omogućiće uvid u raspodelu sredstava.

Ovim putem apelujemo ljudima dobre volje i MOLIMO MEDIJE da pomognu Zlatku, ko je  uložio ogromanu energiju da pomogne ljudima iako i sam boluje od neizlečive bolesti.

Kontakt: zlatko007@yahoo.de

HVALA!

Aleksandra Panović

Pastor Šandor

Prevedi »